Evenementenhal

In de jaren '30 stonden op deze plaats op de kazerne de paarden gestald, later was het de garage waar legervoertuigen werden gerepareerd. Anno nu is de hal getransformeerd tot karakteristieke locatie voor uw B2B-event. Zoekt u een locatie centraal in Nederland om uw zakelijke evenement, congres, demonstratie of dealerdag te organiseren? De hoge industriele ruimte, de aangrenzende subzalen en balie voor ontvangst maken onze locatie perfect geschikt voor uw event. 

 

 

“Anderhalve-meter bijeenkomsten; wij zijn er klaar voor, u ook?” 
Lees meer over onze 1,5 meter oplossingen


                                                     

Evenementenhal Bouw & Infra Park, omdat: 

  • Veel daglicht van boven en de zijkanten;
  • Industrieel karakter met een rijke historie;
  • Grote roldeuren aan beide zijden voor het naar binnen rijden voertuigen zoals auto's, trucks en vrachtwagens, groot materieel, bussen enzovoort; 
  • Ruim en gratis parkeren op één van de 750 gratis, verharde parkeerplaatsen. Ook ruimte voor het parkeren van bussen;
  • Vrije keuze voor technische en audiovisuele ondersteuning, voor grote technische producties hebben we een partnership met AV Brothers;
  • Flexibele opstellingen van presentatiemiddelen/buffetten etc. mogelijk;
  • In- of exclusief meubilair, in te richten naar eigen wens;
  • Direct aan de A28 bij Harderwijk, in het midden van Nederland.

Het aangrenzende evenementenplein biedt plaats voor tenten, grote of kleine voertuigen, testopstellingen of teambuildingsactiviteit. Of u sluit uw event af met een barbecue op het plein. In de hal passen maximaal 750 personen in theateropstelling. 

Ons evenemententeam heeft veel ervaring en denkt graag met u mee over eventuele vergunningen, EHBO, parkeerbegeleiding, catering, bewegwijzering en alles waar u misschien nog niet aan gedacht heeft. Bekijk ook de showcases!

In 2016, 2017 en 2018 zijn we door onze gasten verkozen als Beste Evenementenlocatie in de regio. De nationale titel ging nipt aan onze neus voorbij, maar we mochten in 2016 & 2018 de bronzen award en in 2017 de zilveren award mee naar Harderwijk nemen! Neem vooral contact op om ook kennis te maken met onze unieke locatie!

Open de plattegrond (in pdf).

 
   

 

   
   
       
Evenementenhal2
Pakketten huur evenementenhal
210