Kerst- en nieuwjaarsarrangementen

Sluit 2019 feestelijk af of proost met collega's op 2020! Boek nu één van onze kerst- of nieuwjaarsarrangementen. 

Kerst- of nieuwjaarsontbijt
- Kerststol, chocoladecroissants en kaneelbroodjes;
- Oerbrood, toast, zachte bollen, krentenbollen;
- Diverse soorten beleg (kaas, vlees en vis);
- Bacon-ei muffins;
- Yoghurtpannenkoekjes met roodfruit of stoofpeer cruesli en yoghurt;
- Smoothie van blauwe bessen;
- Roerei of omelet en gekookte eieren (omelet en roerei door een kok);
- Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange

Prijs per persoon: € 15,00


Kerst- of nieuwjaarslunchbuffet
- Ontvangst met (alcoholvrije) prosecco;
- Kerststol;
- Oerbrood, toast, zachte bollen, krentenbollen;
- Diverse soorten beleg (kaas, vlees en vis);
- Wentelteefjes met poedersuiker;
- Eggnog (met of zonder alcohol);
- Omeletwraps met kaas, tomaat en bacon;
- Bagel met gerookte zalm en gepocheerd ei;
- Smoothie van blauwe bessen.

Warme gerechten:
- Bospaddenstoelenragout met kip met pasteibakjes en gekookte rijst;
- Bloemkoolsoep met krokante pancetta;

Koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange en mineraalwater.

Prijs per persoon: € 20,00
 


Borrel
Keuze uit de volgende hapjes

- Involtini rolletjes (aubergine met mozzarella, rauwe ham en basilicum);
- Gegrilde auberginewrap met mozzarella, Parmezaanse kaas, basilicum;
- Spiesjes met mozzarella, peer en pancetta;
- Bietensoepje met oester en dille;
- Lepel met huisgemaakte vismousse;
- Pastinaak-wortelchips;
- Canapé met feta-pesto en cherrytomaat;
- Canapé met tijmboter, lamsham en selderij;
- Crostini met kwartelmousse en sinaasappelmarmelade;
- Diverse breadsticks (rauwe ham, carpaccio, rosbief of rookvlees);
- Hollandse garnalencocktail met appel; 
- Garnaalwonton met spicy kruidendip;
- Spinazie-geitenkaas filodeegtaartjes;
- Hasselbackaardappel on a stick met gorgonzola;
- Minibol wildzwijnham met een cranberry relish;
- Gerolde Flammwurst;
- Diverse humus en tapenade geserveerd met flammkuchen toast;
- Knoflookkruidenbrood;

Warme hapjes:
- Kalkoenrollade (vers gesneden) met grove mosterdjus geserveerd met zuurkool op een prikker;
- Gebakken zalmfilet met groene asperge geserveerd met rivierkreeftstaartjes op een lepel;
- Minipasteitjes met een ragout van oesterzwam, bosui en Parmezaanse kaas;
- Gepaneerde aubergine met tomaat, pesto en gegratineerd met mozzarella;
- Varkenshaas omwikkeld met spek.

Prijs per persoon op basis van 4 hapjes p.p.: € 10,50 
Prijs per persoon op basis van 6 hapjes p.p.: € 14,90
Prijs per persoon op basis van 8 hapjes p.p.: € 18,80 


Borrel Duitse stijl

- Kop snert;
- Duits broodje met braadworst en garnituur;
- Reibekuchen, heerlijke aardappelkoekjes;
- Grunkohl, groene kool met braadworst;
- Pannenkoek in de vorm van een gerolde wrap zowel hartig als zoet belegd;
- Pretzels;
- Warme chocolade melk met slagroom;
- Gluhwein.

Prijs per persoon: € 19,50

Feestelijk driegangenkeuzemenu

Voorgerechten
- Winterse uiensoep met blauwekaascrouton;
- Zalm-ricotta bonbon met rucola en kruidenvinaigrette;
- Geroosterde pastinaaksalade met baconchips en walnoten;
- Carpaccio met balsamicocreme, parmezaankoekje en veldsla.

Hoofdgerechten
- Gestoofde shortrib met rode wijnsaus, gekarameliseerde bospeen en aardappelpuree;
- Kalkoenrollade met grove mosterdjus geserveerd met zuurkool;
- Gebakken zalmfilet met groene asperge met lichte kreeftensaus en rivierkreeftstaartjes;
- Hertenstoof met gebakken spruitjes en peterselie-aardappelpuree.

Nagerechten
- Kersttiramisu met sinaasappelrasp;
- Pannacotta met Amaretto-koffie;
- Tarte tatin met peer en amandelen;
- Pannenkoekjes met appel-karamelsaus.

Prijs per persoon: € 29,40
We denken graag mee voor een passend wijnarrangement.


Walking dinner
- Kop gluhwein en warme chocolademelk (eventueel met rum en slagroom);
- Zuurkoolsoep met bacon en mosterd-croutons;
- Groene koolstamppot met Duitse braadworst;
- Vers gesneden geglaceerde beenham op een broodje met zuurkool en honing-mosterdsaus;
- Cocotte wildstoof met een plak gegrild oerbrood;
- Gebakken champignons met ui, kruiden-knoflooksaus en toast;
- Vegetarische strudel met asperges, bospeen, pastinaak en spinazie;
- Kaiserschmarrn met bosvruchtenjam en poedersuiker.

Prijs per persoon: € 32,50
We denken graag mee voor een passend wijnarrangement.


Kerstmarkt
- Kop gluhwein en warme chocolademelk (eventueel met rum en slagroom);
- Kop erwtensoep met Veluwse rookworst en een punt roggebrood met spek;
- Stamppotten geserveerd in kleine cocottes: rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes en gehakt, zuurkool met worst en hutspot met stoofvlees. De zuurkool en hutspot kunnen ook vegetarisch worden geserveerd;
- Een winterbarbecue met wildsaté, garnalenspiesje of een groentenspiesje;
- Wildragout geserveerd in ragoutbakjes. Voor de vegetariers serveren wij een ragout van bospaddenstoelen;
- Warme apfelstrudel met vanillesaus.

Prijs per persoon: € 28,50
We denken graag mee voor een passend wijnarrangement.


- Vanaf 15 personen. Onder de 15 personen maken we graag een maatwerkvoorstel.
- Locatie: In de sfeervolle evenementehal (grote groepen), kleinere groepen (tot 50 personen) kunnen ook terecht in het grand       café.
- Alle prijzen zijn inclusief btw
- Reserveren en meer informatie via 0341 - 499 000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl

 

380