Catering

Elke vergadering, congres of evenement kost energie. Het is belangrijk om tijdens zo'n dag goed te eten en te drinken. We hebben een duurzame samenwerking met in-businesscateraar PDX Services. PDX staat voor gezonde, verse en originele catering voor al uw bijeenkomsten en evenementen. Zij werken in onze keukens op het park en horen er helemaal bij. Een passend lunch- of dinerbuffet bij het seizoen? Klik hier voor de mogelijkheden. 

Koffie
Onze machines hebben verse bonen, het duurt wat langer, maar dan heb je ook echt lekkere koffie, cappuccino of latte. Uiteraard is er ook heet water voor de thee, warme chocolademelk en koud water. En bestel er direct een Bouwny bij. Die zijn verrassend lekker! 

Energybreaks
Halverwege de dag even een luchtje scheppen en direct iets eten wat energie geeft. Onze vergaderarrangementen hebben allemaal een energybreak. Bijvoorbeeld met fruit, noten of wraps met zalm.

Lunch
Drukke vergadering? Bestel dan een broodjeslunch in de zaal. Of neem de tijd en ga langs het uitgebreide lunchbuffet. Deze is altijd gevuld met lekker brood, beleg, soep en iets warms. De inhoud wisselt dagelijks en gaat mee met de seizoenen. Zo is er altijd veel variatie. 

Diner
Voor grote groepen zijn er verschillende buffetten beschikbaar. Van een BBQ tot een stamppotbuffet. Liever wat intiemer dineren? Reserveer dan één of meerdere tafels in ons sfeervolle grand café. 

Borrel
Een borrel is altijd een goed idee na afloop van uw congres. Dit kan in de foyer of bij mooi weer op ons terras. Uiteraard denken we graag mee over de invulling van deze afsluiting van uw dag. 

Wilt u een specifieke prijs voor uw bijeenkomst, neem dan contact op via 0341 - 499 000 of mail naar reserveringen@bouwinfrapark. We maken graag een voorstel op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In dit filmpje legt Peter Derix van onze in-businesscateraar PDX Service uit waarom zij kiezen voor een samenwerking met zorgkwekerij 'Weet hoe je leeft' in Almere. 

218