Bedrijfsfestival

Out of the box bedrijfsfestival.

Ons prachtige park beschikt over verschillende buitenterreinen met oneindig veel mogelijkheden om uw buitenevenement te organiseren. Natuurlijk helemaal naar eigen wens.

Waarom een zakelijk bedrijfsfestival organiseren?

Festivals zijn nog nooit zo populair geweest! Door de authentieke festivalbeleving ontstaat er een plek waar mensen energie van krijgen. Een zakelijk bedrijfsfestival zorgt voor een andere dynamiek en biedt ruimte voor creativiteit, beleving en verbinding in een natuurlijke omgeving. Weg van de dagelijkse sleur op kantoor, heerlijk genieten in de buitenlucht en al het groen midden op de Veluwe.

De ontspannen setting kan perfect gecombineerd worden met uw inhoudelijke bedrijfsdoelstellingen. Op deze manier maakt u gebruik van het beste van twee werelden. Uw medewerkers beleven intenser, waardoor uw boodschap veel beter blijft hangen.

Welke soorten bedrijfsfestivals zijn er?

Een bedrijfsfestival kan plaatsvinden in de vorm van netwerk bijeenkomsten, workshops, presentaties, teambuilding, trainingen of stands. In het groen, buiten dus, maar ook zeker binnen in onze evenementenhal of een combinatie van deze twee.

Hoe wordt de catering geregeld?

Binnen de festivalwereld is ‘food’ minstens een net zo belangrijk onderdeel van de beleving. Gewoon goed én lekker eten. De zintuigen van uw gasten worden geprikkeld, wat een perfect uitgangspunt is om het doel van uw festival te bereiken. Denk qua invulling aan foodtrucks, kleine hapjes bij verschillende eetpunten en/of outdoor cooking, maar als u andere wensen heeft dan kan dit natuurlijk ook. Onze ‘inhouse’ partner op het gebied van catering; PDX Services, bereidt alles met verse ingrediënten van hoge kwaliteit.

Wie gingen voor?

Het NVON (Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen) organiseerde het Bèta & Technologie Festival op het Bouw & Infra Park. Onze zalen dienden als workshopruimtes, waarbij sprekers interessante lezingen gaven over de natuurwetenschap. Het buiten terrein was omgetoverd tot een geweldige festivalmarkt met verschillende demonstraties, stands, foodtrucks en picknickterrein. Als afsluiting volgde er een sciencequiz in onze ruime zaal Water.

bedrijfsfestival buiten

bedrijfsfestival buiten
Heeft u vragen over de mogelijkheden van een bedrijfsfestival?

Onze medewerkers van de afdeling reserveringen denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op 0341-499900 of reserveringen@bouwinfrapark.nl

426