Anderhalve-meter-bijeenkomsten

We ontkomen er niet aan, we zullen moeten wennen aan bijeenkomsten waarbij we op gepaste afstand van elkaar kunnen blijven, maar toch kunnen samenkomen; de anderhalve-meter bijeenkomsten. Hartstikke fijn dat we nu contact kunnen hebben via een beeldscherm, maar niets gaat boven echte ontmoetingen.

Bij Congrescentrum B&I zijn anderhalve-meter bijeenkomsten mogelijk! Hoe deze bijeenkomsten eruitzien? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen aan ons:

Worden onze gasten op een verantwoorde manier ontvangen?

Op anderhalve-meter afstand, achter onze balie met plexiglas, ontvangen wij uw gasten. Wij informeren hen o.a. over de looproute naar de garderobe en de bijeenkomst. Bij de ingang staat handgel, zodat handen eerst goed gereinigd kunnen worden. De route naar de zaal en de garderobe hebben wij zo uitgezet, dat de anderhalve meter afstand tussen de bezoekers blijft.

Ons advies aan u; informeer uw gasten van te voren over de maatregelen op ons park, zodat ze met een prettig en positief gevoel komen.

Komen mijn gasten veilig het park op?

Jazeker! Het Bouw & Infra Park is ruim opgezet en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook tijdens de looproute van de parkeerplaats naar onze locaties kunnen uw gasten ruim afstand houden.

Kunnen wij onze gasten voorzien van koffie en catering?

In onze ruim opgezette koffiecorner kunnen de gasten voldoende afstand houden en wij hebben take-away bekers. Uw gasten nemen de (speciale) koffie, thee of water daardoor prima mee naar de zitplaats. Uiteraard verzorgen wij ook graag een lunch voor uw gasten. Bezorging in de vergaderzaal, juist lunchen in een van onze lunchruimtes of lekker buiten? U zegt het maar, bij ons is het mogelijk. Wij houden rekening met het aantal personen in een ruimte en dat deze personen voldoende afstand kunnen houden. Indien nodig maken we lunch shifts. Wij hebben een duurzame samenwerking met in-businesscateraar PDX Services, zij denken ook heel graag met u mee!

Hoe kunnen onze gasten veilig in één zaal samenkomen?

In elke zaal is een zaalopstelling mogelijk waarbij we de onderlinge afstand tussen gasten borgen. Afhankelijk van het aantal personen en het doel van de bijeenkomst bepalen wij samen met u de beste en meest veilige opstelling. In een aantal zalen beschikken wij over een in- en uitgang. Voor de zalen waar dat niet mogelijk is, helpen wij u graag met een mooie oplossing dat uw gasten op gepaste afstand de zaal in en uit kunnen gaan. Veiligheid voor alles!

Mijn gasten zitten nu wel ver uit elkaar, hoe houd ik de interactie?

Wij hebben een duurzame samenwerking met een ervaren AV-bedrijf. Zij zijn dé specialist op het gebied van business events in licht, geluid en beeld en denken daarbij graag mee, zodat uw gasten de bijeenkomst goed meekrijgen en er voldoende interactie blijft. Kunnen uw gasten onverhoopt niet fysiek aanwezig zijn, dan biedt ons AV-bedrijf ook mooie oplossingen om vauit huis de bijeenkomst toch bij te kunnen wonen. Net zoals u willen wij deze oplossingen om op afstand mee te kijken niet stimuleren, maar soms ontkomen we er niet aan.

Uw vergadering of bijeenkomst kan ook online doorgaan in onze Webinar Studio! Lees meer.

Kunnen mijn gasten wel van het toilet gebruik maken?

Uiteraard! Het aantal personen dat naar het toilet kan zal wat beperkter zijn. We brengen duidelijke markering aan op de vloer bij de ingang. Stel dat het nodig is, kunnen uw gasten op gepaste afstand in de rij staan. Sanitaire voorzieningen, ook deurklinken, worden regelmatig schoongemaakt.

Stel dat een van mijn gasten zich nog niet op het gemak voelt?

Dat begrijpen wij heel goed. Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Overal staan afvalbakken die we regelmatig legen en desinfecterende handgels. Een hele geruststelling.

Is het mogelijk dat mijn gasten tussendoor een frisse neus halen?

Daar kunnen zij bij ons goed de tijd voor nemen! Het terrein is groot genoeg om een mooie wandeling te maken en anderhalve-meter afstand van elkaar te houden. Bij mooi weer leent ons aansluitende buitenplein zich ook perfect voor een heerlijke borrel. Mooie afsluiting van de bijeenkomst.

Ik wil reserveren, maar wat als de maatregelen van het RIVM weer worden aangescherpt?

Indien dat zo is, dan kunt u bij ons altijd omboeken of kosteloos annuleren. De afdeling reserveringen vertelt u graag meer over onze extra flexibele boekingsvoorwaarden in deze periode van het coronavirus.

“Anderhalve-meter bijeenkomsten;
wij zijn er klaar voor,
u ook?”

Direct reserveren of toch nog een andere vraag?

Onze afdeling reserveringen staat voor u klaar van 8.30 uur tot 17.00 uur om verder te helpen of uw vraag te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via 0341-499000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl.

403