beleef techniek 2019

beleef techniek 2019 is een uniek interactief 3-daags symposium rond de actuele vraag bij veel werkgevers die actief zijn in bouw, infra en techniek. 'Hoe kom ik aan gekwalificeerd personeel?'

beleef techniek 2019 is een initiatief van Bouw & Infra Park in Harderwijk en arbeidsmarktplatform Komindebouw.nl en vindt plaats op 11, 12 en 13 april 2019 op het Bouw & Infra Park.

Programma donderdag (dag 1)
De eerste dag is speciaal voor bedrijven. Een b2b-dag voor bedrijven actief in de bouw, infra en techniek. Met inspirerende sprekers, workshops, ruimte voor gesprek en netwerken. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de inhoud van het programma. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Programma vrijdag (dag 2)
Dag 2 richt zich op scholieren en studenten, die al een opleiding in de sector volgen of die interesse hebben om deze richting te kiezen. De dag staat in het teken van presentaties van bedrijven, informatie over de arbeidsmarkt. Uiteraard is er veel te beleven en zelf te ervaren op de buitenexposities.

Programma zaterdag (dag 3)
Deze dag staat in het teken van iedereen die geinteresseerd is in bouw, infra en techniek. Studenten, werkzoekenden, ouders en kinderen enzovoort. Volg diverse workshopen en test je eigen skills. Of ontmoet 100 topwerkgevers uit de sector om meer te leren over wat zij doen en wat zij jou kunnen bieden.

Geinteresseerd om een stand te huren tijdens dit event?
Hoe sneller  erbij bent, hoe meer keuze er is. Er zijn mogelijkheden om zowel binnen als buiten ruimte te huren.
Aanmelden als standhouder (lees hier ook meer over de afmetingen etc)
 

Op de hoogte blijven?
Volg de ontwikkeling van dit event via LinkedIn of meldt u aan de nieuwsbrief.


Meer informatie
Michel van der Made - 06-50814464 
Dennis Grimbergen -  06-44154304
Erik Kerssies - 0341-499000 (algemeen nummer Bouw & Infra Park)

391