Gevestigde bedrijven

AAB Training en Opleiding is al sinds 1990 aanbieder van sterk praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen.                     

De Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven is de brancheorganisatie en werkgeversvereniging met meer dan 100 jaar ervaring en expertise in de natuursteen(vak)branche. In 2016 in ABN gefuseerd met NOA.

De Allinq Groep bestaat uit meerdere bedrijven, allen gespecialiseerd in verbindingstechnologie voor infrastructuren voor de telecommarkt en andere branches.

Concreet Onderwijsproducten ondersteunt werkgevers, scholen, leerlingen en bedrijven met actuele onderwijsproducten voor goed bouwonderwijs.

De Academie voor Ambulancezorg biedt opleidingen voor beginnende en ervaren ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen, verpleegkundig centralisten meldkamer ambulancezorg, zorgambulancebegeleiders en andere zorgprofessionals in de acute zorg. bfpBouw is het pensioenfonds voor werknemers in de bouw.
De Corporatie Academie biedt trainingen en opleidingen aan in de corporatiesector. EWZ is een totaaladviseur met expertise op het gebied elektrotechnische, werktuigbouwkundige- en (zwem)waterzuiveringsinstallaties.
De Human Change Group is onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van veiligheidsprogramma’s. Zonnestroom Nederland initieert, ontwikkelt, bouwt, investeert en exploiteert zonnestroominstallaties. 

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector.Zij ondersteunen werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie die als doel heeft de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken en eigenaren van funderingsmaterieel te behartigen.

Zeeluwe is een samenwerkingsverband waarbinnen de aangesloten partijen afspraken maken om de onderwijszorg en jeugdzorg voor kinderen en jeugdigen van 4 t/m 20 jaar zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben.

Het SOMA College is dé landelijke mbo-vakopleiding voor de infra. In twee tot vier jaar leiden wij deelnemers op tot machinist grond-, water- en wegenbouw (GWW), allround monteur mobiele werktuigen, kaderfunctionaris Uitvoering, Landmeter, (allround) vakman GWW of straatmaker.

Stichting Pensioenfonds voor Woningbouwcorporaties.
Het Technisch Bureau voor de Bouwnijverheid voert het secretariaat van CAO-partijen in de bouw en de betreffende bedrijfstakfondsen. Hoofdkantoor van Trek Benelux. Trek gelooft dat de fiets een simpele oplossing is voor de complexe wereldproblematiek. Daarom hebben zij zich tot doel gesteld om de wereld te verbeteren door middel van de fiets.
208