Gevestigde bedrijven

AAB Training en Opleiding is al sinds 1990 aanbieder van sterk praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen.                        

Concreet Onderwijsproducten ondersteunt werkgevers, scholen, leerlingen en bedrijven met actuele onderwijsproducten voor goed bouwonderwijs.

De Allinq Groep bestaat uit meerdere bedrijven, allen gespecialiseerd in verbindingstechnologie voor infrastructuren voor de telecommarkt en andere branches.

bfpBouw is het pensioenfonds voor werknemers in de bouw.

 

De Academie voor Ambulancezorg biedt opleidingen voor beginnende en ervaren ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen, verpleegkundig centralisten meldkamer ambulancezorg, zorgambulancebegeleiders en andere zorgprofessionals in de acute zorg.

EWZ is een totaaladviseur met expertise op het gebied elektrotechnische, werktuigbouwkundige- en (zwem)waterzuiveringsinstallaties.

 

Medicamus is de organisatie van en voor huisartsen in de regio Noordwest-Veluwe en Zeewolde (150.000 inwoners). Namens de huisartsen sluit Medicamus contracten af met verzekeraars en zorgpartners voor het leveren van multidisciplinaire zorg.

De NVAF is een middelgrote ondernemersorganisatie die als doel heeft de belangen van de leden/aannemers van funderingswerken en eigenaren van funderingsmaterieel te behartigen.

 

SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben.

 

Stichting Pensioenfonds voor Woningbouwcorporaties. 

Volandis is het kennis- en adviescentrum voor duurzame inzetbaarheid in de Bouw- en Infrasector.Zij ondersteunen werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

Hoofdkantoor van Trek Benelux. Trek gelooft dat de fiets een simpele oplossing is voor de complexe wereldproblematiek. Daarom hebben zij zich tot doel gesteld om de wereld te verbeteren door middel van de fiets.

 

Het SOMA College is dé landelijke mbo-vakopleiding voor de infra. In twee tot vier jaar leiden wij deelnemers op tot machinist grond-, water- en wegenbouw (GWW), allround monteur mobiele werktuigen, kaderfunctionaris Uitvoering, Landmeter, (allround) vakman GWW of straatmaker.

 

BALLANCE helpt organisaties haar medewerkers optimaal te laten presteren, door middel van succesvolle coaching en training gebaseerd op neurologische wetenschap, de nieuwste medische technologieën en mindset- en ontstresstechnieken.

Het Technisch Bureau Bouw & Infra voert het secretariaat van CAO-partijen in de bouw en de desbetreffende bedrijfstakfondsen.

 

 

Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook als een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met crisissituaties of (cyber)incidenten, staat Parcival klaar voor directe ondersteuning.

 

Full service reclame- en grafisch ontwerpbureau. Heeft de markt dezelfde beleving van uw bedrijf, product of dienst, zoals u deze graag uitdraagt? FR Studio kan u daarbij van dienst zijn.

"Door mijn jarenlange kennis en ervaring als zelfstandig ondernemer en mijn expertise in de Sales Funnel Kaizen ben ik een Business Improver met toegevoegde waarde."

Richard van Heukelum - Business Improver

people@places is er voor de accountmanager, zzp’er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft.    
208