Anderhalve-meter-bijeenkomsten in de InfraCampus

We ontkomen er niet aan, we moeten wennen aan bijeenkomsten waarbij we op gepaste afstand elkaar kunnen ontmoeten; de anderhalve-meter bijeenkomsten. In de InfraCampus zijn bijeenkomsten mogelijk, waar we ons conformeren aan de regels, die gesteld worden vanuit het RIVM. Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om 30 personen te ontvangen in de InfraCampus. Zoals het nu lijkt, wordt dit per 1 juli verruimd naar 100 personen.

Uitgangspunten

 • Reserveer voordat u de InfraCampus bezoekt
  Voorafgaand aan uw bezoek kunt u een reservering plaatsen via de afdeling Reserveringen. Zij staan u graag te woord van 8.30 uur tot 16.30 uur via 0341-499000 of reserveringen@bouwinfrapark.nl.
 • Houd u aan de hygiëne voorschriften
  Bij de ingang van de InfraCampus staat een tafel met handgel. Reinig uw handen met enige regelmaat.
 • Ontvang uw gasten op verantwoorde wijze
  Houd anderhalve-meter afstand en geef elkaar geen hand. Attendeer uw gasten op de hygiëne voorschriften en de looproute, welke is aangegeven met pijlen. De route door de InfraCampus is zodanig uitgezet dat de anderhalve-meter kan worden gehandhaafd.
 • Veilig parkeren
  Het Bouw & Infra Park is ruim opgezet en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook tijdens de looproute van de parkeerplaats naar de InfraCampus kunnen uw gasten ruim afstand houden.
 • Catering in de InfraCampus
  Er is een ruime koffiecorner aanwezig in de InfraCampus, zodat u uw gasten kunt voorzien van koffie, thee of water. Uiteraard verzorgen wij ook graag een lunch voor uw gasten. Wij hebben een duurzame samenwerking met in-businesscateraar PDX Services, zij denken ook graag met u mee!
 • Toiletgebruik
  We brengen duidelijke markering aan op de vloer bij de ingang. Stel dat het nodig is, kunnen uw gasten op gepaste afstand in de rij staan. Sanitaire voorzieningen, ook deurklinken, worden regelmatig schoongemaakt.
 • Schoonmaak
  Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Overal staan afvalbakken die we regelmatig legen en desinfecterende handgels.

Ons advies aan u; informeer uw gasten van te voren over de maatregelen op ons park, zodat ze met een prettig en positief gevoel komen.

Graag tot ziens in InfraCampus, wij zijn blij u weer te mogen begroeten.

404